pumpa cykel?

tjabba, igår begav vi oss iväg på cykel från skönsbo till husby i det fina vädret, ele nja... men mycket finare än vad det varit dom senaste veckorna iaf.. som sagt vi pumpa cyklarna sen for vi påväg till jenny faktiskt, vi skulle hälsa på hennes söta helt underbara nya hundval CALLEEEEEEE, så otroligt söt!!! där var också alice och alva, sötnosar är ni hela dröööösen.

sen åkte vi upp mot stan på räsercyklarna med flickor på pakethållarna hehe, vi skulle ha jordgubbar.. när vi köpt det fortsatte jag och elin mot husby. mycket trevlig cykääl tur faktiskt heh, fast uppför som fan =( iallafall i början, men sen blev hä bätte!

jaja, sen när vi kom te husby satt vi oss på gräsä med hennes söööta kattbebisar mums på dom asso, hehe.. sen åt vi och cykla ner te husbyCITY för att spela minigolf och käka mjukglass.. mycket gött, och såklart vann kingen! ;););););) fast vi båda var jävligt dåliga 8D sen drog vi hem och bakaade!!!

orkar inte skriva mer nu, men helt otroligt jätte mumsigt kul har vi haft! puss på elin, och hon ska sova hos mig inatt. heiiidooo!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0